Nye indlæg

Kategorier

Axeltorv Fysioterapi i Helsingør
 
 
Her er Sidste Nyt med inspiration 
fra
Axeltorv Fysioterapi
 
 
 
 
 
.

Hanne Ekman udstiller hos Axeltorv Fysioterapi.

19-11-2019 16:20
Hanne Ekman udstiller hos Axeltorv FysioterapiKunstforeningen for Helsingør og Omegn har i samarbejde med Axeltorv Fysioterapi arrangeret en udstilling med kunstmaleren Hanne Ekman.

Udstillingen kan ses i Axeltorv Fysioterapis åbningstid fra den 28. november 2019 til den 21. januar 2020 - Bjergegade 22, 3000 Helsingør.

Der er fernisering den 28. november 2019 kl. 17.00-18.00, hvor foreningen er vært ved et glas vin og lidt snacks.
Det er gratis at deltage og alle er meget velkomne.

 
 
 
 
Om Hanne Ekman:
Hanne Ekman har altid tegnet, men begyndte først at male, da hun flyttede til Italien for mange år siden. Her har hun modtaget undervisning af lokale kunstnere.
Tilbage i Danmark gjaldt det først og fremmest familieliv og arbejde, men for 10 siden begyndte Hanne Ekman igen at male og hun har ikke kunnet slippe det siden.
Hanne Ekman har hele tiden modtaget undervisning af Maria Kollerup og Mable Rose, ligesom hun endvidere har deltaget i sommerkurser på kunstskolen Spectrum, det har givet udfordringer og inspiration.
Hanne Ekman maler mest med olie- og acrylfarver, men også med akvarel, billederne er både naturalistiske og abstrakte. Hanne Ekman ønsker, at betragteren selv skal gå på opdagelse i billederne og finde egne veje og oplevelser, derfor har billederne heller ingen titler.
Som noget forholdsvis nyt maler Hanne Ekman også portrætter.

Kategori: Inspiration
Bevægelse i kroppen, holder dig på toppen.
Axeltorv Fysioterapi * Bjergegade 22 C * 3000 Helsingør * Tlf. 49 21 80 22