HOLDtræning / FysioPilates

FysioPilates

Træningen foregår hos Axeltorv Fysioterapi og FysioPilates holdene trænes af
 
 
Hold                    Dag             Tid
 
913, 915           Mandag        15.00 og 13.00
922                   Tirsdag         09.30
923                   Onsdag        10.00
910                   Torsdag        15.00
Dette hold henvender sig til dig, der har problemer i kroppen, eksempelvis på grund af hypermobilitet, tidligere ulykke eller andet.
Målet med træningen er at genskabe naturlige bevægemønstre, som kræver mindre energi og giver mindre belastning af leddene. Du lærer, hvordan du undgår skadelige og uhensigtsmæssige bevægelser i dagligdagen, og hvordan du opbygger og genoptræner de små stabiliserende muskler. Dette gøres ved, at du øver din ”kropskerne” eller ”kropsstamme”, hvilket medfører balance, stabilitet og ro i din krop.

Alle øvelser starter med at placere rygsøjlen i dens naturlige krumninger og herefter spænde muskelkorsettet. På den måde opnås der ro og stabilitet i kroppen. Dette giver overskud til at bevæge ryg, arme og ben hensigtsmæssigt.
Det er gennem din egen opmærksomhed og øget kendskab, at du giver din krop en sund måde at bevæge sig på. Derfor foregår træningen langsomt og afslappet.
Du kan opløse muskelspændinger og beskytte udsatte steder, samtidig med at du træner en naturlig kropsholdning og sunde bevægemønstre.
Ved tålmodighed lærer du at styre de rigtige muskler.

 
Læs artiklen om FysioPilates her.
Axeltorv Fysioterapi, FysioPilates
 
 
Axeltorv Fysioterapi * Bjergegade 22 C * 3000 Helsingør * Tlf. 49 21 80 22