Nye indlæg

Kategorier

Axeltorv Fysioterapi i Helsingør
 
 
Her er Sidste Nyt med inspiration 
fra
Axeltorv Fysioterapi
 
 
 
 
 
.

Multikunstneren Jette Guldberg udstiller hos Axeltorv Fysioterapi

20-09-2019 09:12
Jette Guldberg, Axeltorv Fysioterapi
Kunstforeningen for Helsingør og omegn har i samarbejde med Axeltorv Fysioterapi Bjergegade 22, 2. sal, 3000 Helsingør, arrangeret en udstilling med multikunstneren Jette Guldberg.
 
 
Udstillingsperioden er den 25. september til den 26. november 2019. Udstillingen er åben alle hverdage i Fysioterapiens åbningstid.
 
 
Der er fernisering den 25. september 2019 kl. 17.00-18.00, hvor kunstforeningen er vært ved en forfriskning.
 
 
 
 
 
 

Jette Guldberg siger om sig selv og sin kunst:
”Da jeg første gang besøgte hal 16 på kulturværftet blev jeg vildt inspireret af de rå vægge og de smukke træskibe. Da jeg udforskede dem nærmere fandt jeg smukke motiver og fantastiske farver, hvor der blev slebet og renoveret. Jeg tog mange fotos af dem, som nu er redigeret og printet på lærred.
Jeg er født med mange talenter for at skabe kunst og samtidig sans for harmoni og skønhed. Så det er blevet sådan, at jeg har udviklet mig til multikunstner.
Jeg har skabt smykker, skulpturer, porcelænsfigurer, møbler, woman fachion, akvareller, akrylmalerier, iPadmalerier, unika print på puder og nu Beautiful Decay Prints. Med mit talent i baglommen har jeg indhentet kunnen på Kunsthåndværkerskolen, Kunstskoler, kontakt til møbelbranchen og IT."
 
 
Jette Guldberg, Axeltorv Fysioterapi

Kategori: Inspiration
Bevægelse i kroppen, holder dig på toppen.
Axeltorv Fysioterapi * Bjergegade 22 C * 3000 Helsingør * Tlf. 49 21 80 22