Nye indlæg

Kategorier

Axeltorv Fysioterapi i Helsingør
 
 
Her er Sidste Nyt med inspiration 
fra
Axeltorv Fysioterapi
 
 
 
 
 
.

Fernisering og udstilling

17-05-2019 09:40
Ellen Merrild, Axeltorv Fysioterapi
 
 
Fra den 22. maj til den 23. juli udstiller Ellen Merrild
sine malerier hos
Axeltorv Fysioterapi.
 
 
 
 
Kunstforeningen for Helsingør og Omegn har i samarbejde med Axeltorv Fysioterapi, Bjergede 22 C, 2. sal, 3000 Helsingør, arrangeret en udstilling med kunstmaleren Ellen Merrild.
 
Udstillingsperioden er fra den 23. maj til den 22. juli 2019.
 
Udstilling er åben alle hverdage i klinikkens åbningstid.
 
Der er fernisering den 23. maj 2019 kl. 17.00-18.00, hvor kunstforeningen er vært ved en forfriskning, alle er meget velkomne.
 

Ellen Merrild har tegnet og malet i mere end tyve år, startende med blyantstegning og akvarel. Nu maler hun mest med akryl på lærred.
Ellen Merrild siger om sin kunst og billeder: ”Billederne er ofte kraftfulde, abstrakte med figurative elementer med klare og stærke elementer. Der arbejdes med kontrasten mellem lyse og mørke toner, så billederne ofte domineres af spillet mellem farverne i en stærk sammensætning.”
Inspirationen hentes lige fra små ting i haven til oplevelser på rejser rundt om i verden.
Ellen Merrild er uddannet ved kurser hos forskellige undervisere. Hvert år rejser hun til Italien og deltager i et intensivt malekursus.
Ellen Merrild har atelier og galleri på hjemmeadressen (Ahorn Alle 25, Helsingør). Her er man altid velkommen til at kigge forbi.Kategori: Inspiration
Bevægelse i kroppen, holder dig på toppen.
Axeltorv Fysioterapi * Bjergegade 22 C * 3000 Helsingør * Tlf. 49 21 80 22