Nye indlæg

Kategorier

Axeltorv Fysioterapi i Helsingør
 
 
Her er Sidste Nyt med inspiration 
fra
Axeltorv Fysioterapi
 
 
 
 
 
.

Har du rygsmerter?

04-09-2018 15:17
Så er du ikke alene!
 
Vi kan forståeligt nok blive bange, når ryggen gør ondt. Men rygsmerter er som regel helt ufarlige og går heldigvis over i langt de fleste tilfælde.

Alt fra gamle vaner, skader og inaktivitet til psykologiske faktorer og kulturelle forhold kan skabe både nedsat kontrol og nedsat bevægelse af ryggen.

Ryg og  ryg øvelser, Axeltorv FysioterapiMed efterfølgende tilgang til ryggens bevægelser kan du efterforske, udforske og undersøge, hvordan din ryg har det.
Det kan fx blive en aha-oplevelse at mærke, at du godt kan bevæge dig til den ene side, mens den anden side føles låst eller måske smertefuld.
Og at smerter eller låsninger lige så stille kan mindskes eller opløses.
Giv det tid! Brug øvelserne løbende igennem dagen. Prøv at udføre dem hver dag i 30 dage. Og mærk så forskellen.
Disse øvelser er ikke den endegyldige løsning, men kan være et godt sted at starte for at lære sin ryg bedre at kende. Bevægelserne i de viste øvelser foregår i ét plan. Husk at ryggen kan mere end at bøje og strække, og der findes mange andre lignende øvelser som arbejder mere med evnen til at bøje til siden eller dreje kroppen.
Hvis du får smerter under eller efter træningen, kan du forsøge at gøre bevægelserne lidt mindre eller holde dig lidt tættere på midtstillingen.
Du kan også opsøge din fysioterapeut, der kan hjælpe dig med at analysere om øvelsen skal justeres eller erstattes af en anden øvelse

Se øvelserne her
http://www.krop-fysik.dk/bevaeg-ryggen/

eller bestil en tid hos os til en undersøgelse, så du og fysioterapeuten sammen kan finde frem til, hvad du kan gøre for at få DIN ryg i god form.
 
eller hos Axeltorv Fysioterapi kan du også deltage i holdtræning på vore specielle ryghold.

Kategori: Inspiration
Bevægelse i kroppen, holder dig på toppen.
Axeltorv Fysioterapi * Bjergegade 22 C * 3000 Helsingør * Tlf. 49 21 80 22