Nye indlæg

Kategorier

Axeltorv Fysioterapi i Helsingør
 
 
Her er Sidste Nyt med inspiration 
fra
Axeltorv Fysioterapi
 
 
 
 
 
.

Solen skinner ... havearbejde uden smerter!

03-05-2018 09:41
Havearbejde, undgå skader, Axeltorv FysioterapiForåret er højtid for havearbejde – og desværre også de smerter i ryg, skuldre og knæ der kan opstå, hvis du glemmer at passe på dig selv når ukrudtet skal luges, eller hækken klippes. Her får du fysioterapeutens bedste råd til havearbejdet.

Når fuglene for alvor begynder at fløjte, og solens varme stråler rammer vores ansigter for første gang i mange måneder, kan det være yderst fristende at kaste sig over de haveprojekter der har stået i stampe i løbet af vinteren. Det føles friskt og godt endelig at kunne komme udendørs og gøre nytte.
Men ofte ender vi i problemer.
Det er nemlig de færreste der har forberedt kroppen og trænet op til de fysiske discipliner som hækkeklip og ukrudts-lugning reelt kan betragtes som. De uvante og ofte ensidige arbejdsstillinger i haven kan give bøvl med kroppen hvis du ikke tænker dig om, og så kan de mange udendørs projekter ende med en omgang ondt i ryggen, en tur på langs i sofaen eller i værste fald en tur til lægen eller fysioterapeuten.

Læs mere og 13 gode råd

Kategori: Inspiration
Bevægelse i kroppen, holder dig på toppen.
Axeltorv Fysioterapi * Bjergegade 22 C * 3000 Helsingør * Tlf. 49 21 80 22