Nye indlæg

Kategorier

Axeltorv Fysioterapi i Helsingør
 
 
Her er Sidste Nyt med inspiration 
fra
Axeltorv Fysioterapi
 
 
 
 
 
.

En fysisk aktiv hverdag er guld værd.

15-03-2018 16:07
Axeltorv Fysioterapi - motion er guld værdFrisk hele livet? Hold dig velfungerende.

En fysisk aktiv hverdag er guld værd.
Her får du tips til øvelser der er særligt gavnlige for seniorer.
På klinikken har du masser af muligheder for at træne - på hold eller alene, men altid under kyndig vejledning af vores fysioterapeuter.
Ring og aftal tid på 49218022.

 
 
Træning holder os uafhængige af andres hjælp, og sikrer, at vi kan lave de ting, vi gerne vil.
Det giver energi og overskud fysisk, psykisk og socialt.

At kunne klare sig selv i hverdagen betyder særdeles meget for vores livskvalitet.
Det, at vi selv kan stå op om morgenen og komme i tøjet, købe ind, lave mad, vaske, gøre rent, gå i haven og deltage i sociale aktiviteter er færdigheder, vi måske ikke er opmærksomme på eller værdsætter fuldt ud, før vi har oplevet, at vi – eller vores nærmeste – ikke længere kan disse.
Mange skyder skylden på dåbsattesten, når der er noget, der begynder at blive svært. Men ”ikke at kunne mere”, er ikke nødvendigvis en naturlig følge af at blive ældre.
Hvis du oplever en pludselig ændring i, hvad du kan klare, er det altid en god idé at kontakte egen læge for at få afklaret, om der ligger sygdom eller andet til grund for dine problemer.
Uanset hvad har du sandsynligvis brug for træning, så du igen kan klare de daglige opgaver.

Kroppen kan betragtes som en energibank, der livet igennem kan fyldes op vha. sund kost og motion, men også faktorer som nok væske, god søvn og gode sociale relationer har betydning for mængden af energi i kroppen.
Jo mere energi, des nemmere er det at klare dagligdags gøremål, og jo mere energi vi har i kroppen, des større overskud har vi til andre aktiviteter.

Axeltorv Fysioterapi - træning for seniorerHold dig aktiv og bevæg dig så meget du kan i hverdagen. Få regelmæssigt pulsen op.
Derudover kan specifikke øvelser anbefales. Lav dem så ofte du vil, men hvis du vil se fremskridt, skal du lave dem mindst 2-3 gange om ugen.

Se øvelserne her

Kategori: Inspiration
Bevægelse i kroppen, holder dig på toppen.
Axeltorv Fysioterapi * Bjergegade 22 C * 3000 Helsingør * Tlf. 49 21 80 22