Nye indlæg

Kategorier

Axeltorv Fysioterapi i Helsingør
 
 
Her er Sidste Nyt med inspiration 
fra
Axeltorv Fysioterapi
 
 
 
 
 
.

Fernisering og udstilling

07-03-2018 08:07
Mette Kroghøj Engstrøm hos Axeltorv FysioterapiFra den 8. marts til den 24. april udstiller Mette Kroghøj Engstrøm hos Axeltorv Fysioterapi.
Udstillingen er blevet til i et samarbejde med Kunstforeningen for Helsingør og Omegn og du kan se udstillingen i klinikkens åbningstid.
 
Om Mette Kroghøj Engstrøm:
”Jeg begyndte at male i sommeren 2010 og blev meget inspireret af naturen og farverne på Island som jeg besøgte i maj 2010.
Det blev til et par billeder med vandfald og farver som jeg så det på Island. Senere udviklede det sig til lidt 
mere abstrakte billeder, men stadig i de blå og grønne farver og med akrylmaling.

Mette Kroghøj Engstrøm, kunst, Axeltorv FysioterapiJeg har i en periode malet på sten med sort tusch – meget abstrakt hvor motiverne nærmest bad om at blive malet - og et par år efter begyndte jeg at male stenmotiverne op på lærred. Det var en sjov og spændende proces at male motivet fra en lille sten op på lærredet.

Inspirationen til det abstrakte kommer, mens jeg maler.
Starter med at tegne en streg uden at vide hvad det skal blive til. Prøver at blive stille i sindet, og pludselig dukker der et motiv eller en tanke op og beder om at blive malet – det er en sjov og inspirerende måde at arbejde på. Det handler om for mig at gribe nuet, holde fast i det og arbejde med det.
 Jeg prøver at lytte mig frem til, hvor billedet nu er på vej hen.
Det er lidt ligesom at være i en anden tilstand – så længe jeg er dér, ved jeg, hvilken streg jeg skal male. Hvis jeg begynder at tænke for meget over at det skal ligne noget bestemt forlader inspirationen mig, og jeg må stoppe.
For mig er det også en form for meditation.
Når jeg er i denne tilstand får min hjerne fred fra hverdagens spekulationer, og ofte kommer der et svar på en problematik, som jeg tumler med.
Jeg vil gerne prøve det hele – og i øjeblikket er det akvarelmaling jeg udforsker.”

Der er fernisering den 8. marts 2018 kl. 16.00 til kl. 17.00. Kunstforeningen er vært med et lille glas og alle er meget velkomne.

Kategori: Inspiration
Bevægelse i kroppen, holder dig på toppen.
Axeltorv Fysioterapi * Bjergegade 22 C * 3000 Helsingør * Tlf. 49 21 80 22